Geen producten (0)

BRALETTE? YES PLEASE!

BRALETTE? YES PLEASE!

YESSS ladies het mag eindelijk, zonder dat we erop worden aangesproken... We kunnen eindelijk onze bh’s laten zien zonder dat we er een vervelende opmerking over krijgen. De bralette is nu je bestfriend! Het item was al een tijdje in, maar nu wordt het steeds meer gecombineerd met andere kledingstukken. Wat vind jij? Yay or nay?

Lees meer

VELVET & FASHION

VELVET & FASHION

Dit najaar heeft fluweel een comeback gemaakt. Gezien op de catwalk én op straat. Helemaal gekleed in fluweel of gecombineerd met andere stoffen, het kan allemaal. De glanzende, zware stof heeft een warme uitstraling, perfect voor de koude dagen. Het luxueus ogende materiaal zorgt voor een romantische uitstraling, maar kan ook heel stoer, bijna gothic-achtig, gedragen worden. Het leuke aan deze fluweeltrend is dat het in vele kleuren te krijgen is. Van donkere kleuren als zwart en aubergine tot aan pastelkleuren.

Lees meer

COLOR TRENDS 2016

COLOR TRENDS 2016

De kleuren die het erg goed doen deze lente en zomer zijn zowel de felle als de donkere kleuren. Op de runway zijn de kleuren burgundy rood, kobalt blauw en oranje erg populair. Wat helemaal mooi zou zijn, is het combineren van verschillende felle kleuren. Is color blocking te gewaagd voor je? Mix een felle kleur dan met een lichte kleur. Zo doe je toch mee met de trend!

Lees meer

THE PAPERBAG WAIST

THE PAPERBAG WAIST

“The Fashion Trend That Makes You Look Two Sizes Smaller”, aldus Glamour. Een paperbag waist wil zeggen een broek of rok die bij je middel plooit. Dit is dus een perfecte als je een taille wilt creëren of deze wilt benadrukken. Door een broek of rok te dragen met een paperbag waist creëer je volume aan je bovenlichaam, onderlichaam en creëer je een smalle taille. Wie wil dit nou niet?

Lees meer

ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE...

ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE...

In de lente en zomer is het thema ‘Romantic’ helemaal een dingetje. Dit dan wel in combinatie met de Victoriaanse stijl. Er is veel uit deze stijl meegenomen in de nieuwe ontwerpen. Zo zien we de pofmouwen, high-necks, bloemprinten en ruffles terug in elke outfit.

Lees meer

PYJAMA PARTY

PYJAMA PARTY

De Fashion Weeks hebben alle trends van het (komende) seizoen laten zien. Een opvallende trend van dit seizoen is, en ja je leest het goed, sleepwear. Wij wisten eerlijk gezegd ook niet wat we ons hierbij moesten voorstellen. Dus hebben we onderzoek gedaan en we moeten toegeven het resultaat is pretty good! Erg pretty, maar wel gedurfd!

Lees meer
Facebook