Geen producten (0)

EMBRACE & LOVE YOUR BODY

EMBRACE & LOVE YOUR BODY

Dames, just admit it! Diep van binnen zijn we allemaal shopverslaafd en online shoppen is een perfect medicijn. We gaan verschillende webshops, categorieën en pagina’s af. Een grote zoektocht om het perfecte item te vinden. Wanneer je dit hebt gevonden, vraag je je toch altijd af: ‘welke maat moet ik hebben? of ‘zal mij dit staan?’. Contraditto wil jou hierin helpen. Door je advies te geven wordt het online kopen een stuk makkelijker. Als je van buiten straalt, straal je ook van binnen!

Zoals we wel weten, hebben vrouwen verschillende lichaamsfiguren. Vandaag gaan we het hebben over het appelfiguur. Bij dit figuur is je romp de ‘probleemzone’. Het gewicht ligt namelijk meer bij je bovenlichaam. Je hebt een buikje en je borsten zijn voller. Dit klinkt nu misschien niet als het ideale lichaamsfiguur, maar met de juiste kleding zal iedereen je nastaren!

 

Jouw pro’s:

  1. Je hebt slanke benen dus wees niet bang om deze ook te showen
  2. Je hebt slanke armen dus geen kipfiletjes
  3. Je hebt vollere borsten en ook deze mag je meer showen (maar niet te veel natuurlijk!)

 

Je lichaam kun je niet veranderen maar, je kleding wel. Zo zie je maar weer dat kleding je BFF is in elke situatie. Fashion I can count on you! Om je er bij te helpen hebben wij hier een aantal tips voor jou!

  1. Draag lange open vesten of jassen, dit brengt je lichaam in balans
  2. V-neck tops zijn een must, hiermee maak je je nek langer en gaat de aandacht meer naar je taille
  3. Straight leg pants of flared jeans zijn perfect voor jou lichaam, want ook hiermee breng je jouw lichaam in balans
  4. Tops die op de heupen vallen zorgen ervoor dat je figuur in balans is

Kortom, bij een appelfiguur is het belangrijk dat je bovenlichaam in balans is met je onderlichaam. Dus, geen strakke tops of broeken! Hieronder zijn vier celebs te zien die hun appelfiguur rocken als de beste! 

Afbeeldingsresultaat voor oprah winfrey fashion  Afbeeldingsresultaat voor Jessica Simpson fashion style  Afbeeldingsresultaat voor catharina jones fashion style  Afbeeldingsresultaat voor queen latifah fashion

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook