Geen producten (0)

MY CURVES ARE NOT CRAZY

MY CURVES ARE NOT CRAZY

Nowadays zijn we steeds meer bezig met het ‘kopiëren’ van verschillende celebs. Dit bedoelen we natuurlijk niet slecht, want ook wij hebben onze iconen! We shoppen een look-a-like outfit, maar dit valt 9 van de 10 keer tegen. Waarom? Je lichaamsfiguur bepaald alles. Er zijn een aantal stars die bekend staan om hun amazing curves. Marilyn Monroe, Sophia Loren, Beyonce, Kim Kardashian, Scarlett Johansson en ga zo maar verder. Velen zien hun lichaamsfiguur als het ideale figuur. Je kunt het denk ik wel raden over welk figuur wij het hebben... Ja precies, een zandloperfiguur.

Bij een zandloperfiguur zijn je schouders en heupen ongeveer even breed en heb je een duidelijke taille. Door deze balans vinden de meeste vrouwen dit het ideale figuur. Ook voor dit type zetten we de pro’s op een rijtje!

 

Jou pro's:

  1. Volle borsten
  2. Slanke en duidelijke taille
  3. Stevige billen en heupen

 

Zoals we al eerder zeiden is de zandloper het ideale figuur. Het lichaam heeft van zichzelf een goede balans, maar dit neemt niet weg dat het juist moeilijk is om deze balans te houden. Een kleine item kan er al voorzorgen dat je lichaam uit balans raakt. Als zandloper moet je dus goed letten op wat je aantrekt. Wij geven je graag een aantal tips!

  1. Ronde of v-hals tops, dit benadrukt je slanke taille
  2. Getailleerde kleding, je hebt curves dus wees niet bang om dat ook te laten zien
  3. Wil je toch meer je schouders benadrukken, trek dan een top aan met mouwtjes hierdoor worden de schouders ietsjes breder
  4. Wil je een pantalon aan? Zorg dan dat het de juiste pasvorm heeft, dus de tailleband moet precies op de heup zitten en niet eronder!

Afbeeldingsresultaat voor kim kardashian weight loss 2016  Afbeeldingsresultaat voor beyonce fashion style  Afbeeldingsresultaat voor scarlett johansson style  Afbeeldingsresultaat voor Kelly Brooks fashion

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook