Geen producten (0)

WHY BE MOODY WHEN YOU CAN SHAKE YOUR BOOTY?!

WHY BE MOODY WHEN YOU CAN SHAKE YOUR BOOTY?!

Het jaar is net begonnen en iedereen is weer hard aan het trainen voor een killer body. Online zijn er genoeg personen die ons motiveren om door te gaan met trainen. De squats en lunges zijn erg populair. Dit allemaal om je booty vorm te geven. Dan zijn er toch even een aantal vrouwen die de lucky ones zijn. Zij zijn al gezegend met een booty! We hebben het dan natuurlijk over de vrouwen met een peerfiguur.

 

Als peerfiguur heb je slanke schouders en een slanke taille. Daarentegen is je onderlichaam voller. Je lichaam is niet helemaal is balans en dit klinkt misschien niet als ideaal, maar er zijn toch zeker voordelen. We zetten voor jou de pro’s even op een rijtje!

 

Jouw pro’s:

  1. Volle billen
  2. Slanke taille en schouders
  3. Brede heupen

 

Bij het vinden van de juiste outfit gaat het om een balans creëren. Voor een peerfiguur is het belangrijk dat je meer volume geeft aan je bovenlichaam. En, de onderkant wat rustiger houdt. Wij geven je graag een aantal tips om de perfecte items te scoren!

  1. Tops met een drukke print, hierdoor trek je meer de aandacht naar boven
  2. Donkere broeken, jaja en dan met name zwart want dat kleed af (dat weet elke vrouw natuurlijk wel)
  3. Jasjes met gepofte mouwen of schoudervullingen, hierdoor maak je je schouders breder
  4. Skinny jeans of bootleg jeans, de juiste jeans zorgt dat je benen langer lijken

 

Kortom, balans is key! Je bovenlichaam mag meer aandacht krijgen en de onderkant mag wat rustiger. Nog belangrijker is, is dat je je lekker voelt bij wat je aan hebt. Als je straalt van buiten, straal je ook van binnen!

 Afbeeldingsresultaat voor Jennifer Love-Hewitt fashion  Afbeeldingsresultaat voor jennifer lopez style  Afbeeldingsresultaat voor rihanna fashion  Afbeeldingsresultaat voor alicia keys style

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook