Geen producten (0)

I’M PROUD OF MY BODY

I’M PROUD OF MY BODY

Uiterlijk is altijd een belangrijk dingetje geweest. Vrouwen hebben altijd wel iets te klagen over hun uiterlijk. Wij geven het liever niet toe, maar onzekerheid speelt hier een grote rol. De één accepteert het en denkt er verder niet over na, maar de ander is er actief mee bezig. Tegen de vrouwen waar onzekerheid de baas is, willen wij zeggen: ‘Be proud of your body and be proud of who you are’! Degene die het vaak wat moeilijker hebben, zijn de vrouwen met een rechtfiguur. Zij krijgen comments als ‘je bent te dun!’ of ‘waar zijn je rondingen?’ en ga zo maar verder. Wie zijn zij om dit tegen jou te zeggen?

 

Vrouwen met een rechtfiguur voelen zich niet altijd even vrouwelijk (hiermee bedoelen we natuurlijk niet alle vrouwen). De reden hiervan is, is dat er weinig vrouwelijke vormen aanwezig zijn. Ondanks dit heeft ook dit lichaamsfiguur een aantal voordelen!

 

Jouw pro’s:

  1. Atletische bouw, waar de meeste vrouwen hard voor moeten trainen heb jij al van nature
  2. Slanke lichaam

 

Met dit figuur is het belangrijk om hele wijde kleding in de kast te laten hangen. Wil je toch iets oversized aantrekken, zorg dan dat de andere items wel mooi aansluiten. Dus een boyfriend blazer combineren met een skinny jeans, perfect! Het leuke aan een rechtfiguur is dat je lekker creatief bezig kan zijn om vrouwelijke vormen te creëren. Om ervoor te zorgen dat jouw creatieve brain niet te ver ‘doorslaat’, hebben we een aantal tips voor jou.

  • Draag een sjaal om meer volume te krijgen en dit is ook zeker een perfect item voor deze koude dagen!
  • Tops of jurken die aan de onderkant wijd uitlopen
  • Boyfriend jeans (oprollen tot aan de enkels)
  • Jumpsuits waarbij een taille wordt gecreëerd
  • Gepofte mouwtjes

 

Kortom, wees creatief met het creëren van volume. Als je van buiten straalt, straal je ook van binnen! En, andersom is dat ook zo. Als je je vrouwelijk van binnen voelt, straal je dit ook uit!

Afbeeldingsresultaat voor zendaya fashion  Afbeeldingsresultaat voor doutzen fashion  Afbeeldingsresultaat voor jessica alba fashion  Afbeeldingsresultaat voor cameron diaz style

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook