Geen producten (0)

PYJAMA PARTY

PYJAMA PARTY

De Fashion Weeks hebben alle trends van het (komende) seizoen laten zien. Een opvallende trend van dit seizoen is, en ja je leest het goed, sleepwear. Wij wisten eerlijk gezegd ook niet wat we ons hierbij moesten voorstellen. Dus hebben we onderzoek gedaan en we moeten toegeven het resultaat is pretty good! Erg pretty, maar wel gedurfd!

 

Opvallend is dat sleepwear wordt gecombineerd met heels. Dit maakt je outfit erg classy en daar houden we van, toch? Ga je toch liever voor platte schoenen dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Maar, kies dan liever voor een driekwart broek of een slimfit broek. Het moet er natuurlijk niet uitzien alsof je pantoffels aan hebt!

 

Nu sleepwear helemaal in is, wil dit natuurlijk niet zeggen dat je met elke pyjama de deur uit kan. Maar, dat even geheel terzijde. Dus heb jij nog mooie pj’s of slaapjurken in de kast hangen, wear it en je bent een echte trendsetter!

 

Wat vind jij van deze trend?

 Afbeeldingsresultaat voor Pyjama trend  Afbeeldingsresultaat voor Pyjama trend  Afbeeldingsresultaat voor Pyjama trend  Afbeeldingsresultaat voor Pyjama trend

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook