Geen producten (0)

ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE...

ROSES ARE RED, VIOLETS ARE BLUE...

In de lente en zomer is het thema ‘Romantic’ helemaal een dingetje. Dit dan wel in combinatie met de Victoriaanse stijl. Er is veel uit deze stijl meegenomen in de nieuwe ontwerpen. Zo zien we de pofmouwen, high-necks, bloemprinten en ruffles terug in elke outfit.

 

“What captivates me about Victorian style is the layering and internal structure of the clothes, almost always with bustiers and corsets that have been traditional symbols of femininity.” -Philosophy designer Lorenzo Serafini

 

Deze nieuwe trend gaat dus verder dan alleen mooie kleding en being fashionable. Er wordt een statement gemaakt voor de vrouwen: “Who run the world? Girls!” Door het romantische thema te combineren met de Victoriaanse style is er juiste balans tussen ‘just being pretty’ en ‘powerfull’. Wij houden daar wel van!

 

Om weer even terug te komen op de pofmouwen, high-necks, bloemprinten en ruffles. Let wel op dat je lichaam niet uit balans raakt. Zo zal een appelfiguur haar onderlichaam meer moeten benadrukken. Pofmouwen en high-necks bij dit figuur zullen je bovenlichaam nog meer volume geven. Daarentegen kunnen bottoms met bloemprint de aandacht naar beneden trekken. Pofmouwen en high-necks zullen het wel weer goed doen bij een rechtfiguur. Conclusie, zorg dat je kleding in balans is, dit dan wel op basis van je lichaam.

Is deze trend wat voor jou?

      

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook