Geen producten (0)

COLOR TRENDS 2016

COLOR TRENDS 2016

De kleuren die het erg goed doen deze lente en zomer zijn zowel de felle als de donkere kleuren. Op de runway zijn de kleuren burgundy rood, kobalt blauw en oranje erg populair. Wat helemaal mooi zou zijn, is het combineren van verschillende felle kleuren. Is color blocking te gewaagd voor je? Mix een felle kleur dan met een lichte kleur. Zo doe je toch mee met de trend!

 

Heb je niet zoveel kleur in je kledingkast? Geen probleem! Naast de felle kleuren zijn de nude tinten ook nog steeds een trend. Deze worden voornamelijk gecombineerd met wit en/of zwart. Opvallend is dat deze kleuren vooral bij het thema ‘romatic’ veel is terug te zien.

Wat is jouw favoriete kleur voor de lente en zomer?

 

De kleuren die het erg goed doen deze lente en zomer zijn zowel de felle als de donkere kleuren. Op de runway zijn de kleuren burgundy rood, kobalt blauw en oranje erg populair. Naast deze kleuren zijn de nude tinten ook nog steeds een trend. Deze worden voornamelijk gecombineerd met wit en/of zwart.

Afbeeldingsresultaat voor runway nude colour fashion  Afbeeldingsresultaat voor runway cobalt colour fashion  Afbeeldingsresultaat voor runway orange colour fashion  Afbeeldingsresultaat voor runway burgundy red colour fashion

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook