Geen producten (0)

BRALETTE? YES PLEASE!

BRALETTE? YES PLEASE!

YESSS ladies het mag eindelijk, zonder dat we erop worden aangesproken... We kunnen eindelijk onze bh’s laten zien zonder dat we er een vervelende opmerking over krijgen. De bralette is nu je bestfriend! Het item was al een tijdje in, maar nu wordt het steeds meer gecombineerd met andere kledingstukken. Wat vind jij? Yay or nay?

 

Bralettes zijn perfect voor elk figuur dus wat wil je nog meer? Met name de lace bralettes zijn erg hot! Voel jij je niet helemaal op je gemak om alleen een bralette te dragen dan is dat natuurlijk geen probleem. Het kledingstuk kan op zoveel verschillende manieren worden gedragen en het er nog steeds fashionable uit ziet!   

 

4 verschillende manieren om de bralette te dragen:

  1. Onder een blouse. Zorg dan wel dat je de blouse tot halverwege je borst open is, want zo zie je toch iets van de bralette!
  2. Over een shirt of blouse. Het ziet er misschien een beetje gek uit, maar onder andere Kendall Jenner bewijst maar weer dat dit de trend is. 
  3. Bralette onder een mesh top. Normaal gesproken kijken wij vrouwen een paar keer in de spiegel om te kijken of ons shirt niet doorschijnt en je bh te zien is. Laat je bralette nu juist wel meer zien. Dit maakt je look speels en ook zeker sexy!! Daarnaast is je bralette ook te mooi om het niet te laten zien, toch?
  4. Alleen de bralette. Misschien niet helemaal gepast voor dit weer... Maar hé if you wanna wear it, just do it! Laat niemand je zeggen wat je wel of niet mag aantrekken! Je kan het natuurlijk altijd wat warmer maken door er een vest of jasje over aan te trekken. 'Probleem' opgelost! 

 

Vind jij deze bralette trend ook perfect? Shop dan nu onze Bralette!

 

       

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren
Facebook