Geen producten (0)

Over ons

 

We leven in een tijd waarin body image steeds meer een rol speelt. En, met name binnen de fashionindustrie. Er zijn een hoop discussies rondom dunne modellen, plussize, wat mag je wel dragen, wat mag je niet dragen en ga zo maar verder. Contraditto is opgericht met als doel elke vrouw zich zelfverzekerd te laten voelen en dat zij stralen in alles wat zij doen. Jouw uiterlijk maakt je uniek! De naam Contraditto is een samenvoeging van twee tegenstrijdige woorden, namelijk: contrast en ditto. ‘Contrast’ betekent tegenstrijdig, en ‘ditto’ is het Engelse woord voor hetzelfde. We are all the same, maar door creatief aan de slag te gaan met verschillende fashionitems kun jij je onderscheiden.


Creëer je eigen unieke kledingstijl en draag kleding waar jij je comfortabel bij voelt. Als je van buiten straalt, straal je ook van binnen! Be proud of who you are! Wij willen je hier heel graag bij helpen. Op de webshop vind je fashionitems die speciaal zijn geselecteerd voor een appel-, peer-, recht- of zandloperfiguur. De fashionitems moeten ervoor zorgen dat jouw lichaam perfect in balans komt en je altijd straalt.


Vind je een item dat niet ‘geschikt’ is voor jouw figuur? Don’t worry, just wear it! Wees creatief en laat zien dat het wel perfect bij jouw past!


Veel plezier met shoppen! Get it or regret it!


Facebook